Troškinta antis su svogūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antis, 1 vienetas
- Obelių aliejus, 40 gramų
- Sultinys, labai tinka grybų arba daržovių, 200 mililitrų
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Stambiai supjaustytus svogūnus apkepti įkaitintame aliejuje ir apibarstyti cukrumi. Kepti 5 minutes. Sukapotą antį ir svogūnus sudėti į puodą su užvirusiu sultiniu (galima dar įdėti druskos, pipirų, lauro lapų) ir troškinti apie valandą. Prieš baigiant troškintis, berti krakmolą ir pamaišyti.
Šaltinis: A. Bernė "Prancūziški patiekalai" (Europietiški patiekalai - ant jūsų stalo).
» Rašyti komentarą
» Komentarai