Troškinta aviena

Troškinta aviena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, be kaulų, 800 gramų
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 60 gramų
  • Paprika, konservuotos, 70 gramų
  • Žirniai, konservuoti, 60 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Česnakas
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Hmm
2018-04-19 12:14
Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.