Troškinta aviena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, be kaulų, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 60 gramų
- Paprika, konservuotos, 70 gramų
- Žirniai, konservuoti, 60 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-04-19 12:14