Troškinta aviena kaimiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena
- Druska
- Prieskoniai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, kepimui
- Žalumynai, prieskoniniai
- Mėta, džiovinta
Gaminimo instrukcija:
Avieną supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais (2cm storio, 5cm ilgio), apkepame keptuvėje su trupučiu druskos ir prieskonių kol apskrunda, viską supilame į verdantį vandenį, uždengiame ir paliekame virti.
Svogūnus supjaustome žiedeliais ir apkepam keptuvėje su sviestu iki auksinės spalvos. Apkeptus svogūnus supilame į puodą su verdančia aviena, pridedame prieskoninių žolių ir nedaug džiovintos mėtos, jei neturime, galima dėti paprasčiausios mėtų arbatos (1 porc. maždaug 3 litrams troškinio). Mėtos beveik visiškai panaikina avienos kvapą. Troškinti apie 45 min. Patiekiama su ryžiais (galima su bulviniais blynais), šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-06 13:38