Troškinta aviena su moliūgais

Troškinta aviena su moliūgais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aviena, virta, 800 gramų
  • Sviestas, 30 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Moliūgai, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Mairūnas
  • Kalendra
  • Petražolės
  • Cukrus
  • Duona
Gaminimo instrukcija:

Svieste pakepinami svogūnai, miltai, supilamos obuolių sultys, pagardinama druska bei cukrumi (cukraus pagal skonį). I karštą padažą sudedama nedideliais gabaliukais supjaustyta virta aviena, ant jos uždedami apvirti moliūgo gabalėliai ir uždengus dar kiek patroškinama.
Troškinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas susmulkintais petražolių ir krapų lapeliais (žiemą — sukapotais raugintais ar marinuotais agurkais). Valgoma su juoda duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai