Troškinta briediena

Troškinta briediena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Briediena, marinuota, 800 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Petražolės, 15 gramų
  • Salierai, 1 vienetas
  • Sultinys, 2 stiklinės
  • Juodieji pipirai
  • Taukai (kiaulių), ar aliejaus, 40 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Lauro lapai
  • Kalendra
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virginija
2015-08-15 18:50
K tik visi paalge, tra labaikanu, butinai pakatosiu
Virginija
2015-08-15 08:15
Na jei skanu tai siandien ir as pasiaminsiu
Arturas
2012-12-30 14:35
Sveiki,noreciau pasigaminti si patiekala,turiu jauna brieduka,bet nezinau kaip geriau mesa ismarinuoti.
jurgita
2011-12-23 18:36
tikrai labai skanu pagal si recepta troskinta brediena ,ne viena karta gaminau.Per Kaledas ir vel gaminsiu
fancis
2010-03-19 20:37
turetu buti skanu