Troškinta briediena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Briediena, marinuota, 800 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Petražolės, 15 gramų
- Salierai, 1 vienetas
- Sultinys, 2 stiklinės
- Juodieji pipirai
- Taukai (kiaulių), ar aliejaus, 40 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.
Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-15 08:15
Na jei skanu tai siandien ir as pasiaminsiu
2012-12-30 14:35
Sveiki,noreciau pasigaminti si patiekala,turiu jauna brieduka,bet nezinau kaip geriau mesa ismarinuoti.
2011-12-23 18:36
tikrai labai skanu pagal si recepta troskinta brediena ,ne viena karta gaminau.Per Kaledas ir vel gaminsiu
2010-03-19 20:37
turetu buti skanu
2015-08-15 18:50