Troškinta jautiena

Troškinta jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Žalumynai
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Grietinė, 100 gramų
  • Jautiena, filė, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, 40 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mantas
2017-04-03 18:12
Įsigyjus tinkamos mėsos, jauno gyvulio, mėsa būna minkšta ir burnoje tipstanti.
Žinoma geriausiai tinka išpjova arba bent jau nugarinė.
idomu
2015-05-22 19:23
O ji buna minksta per tiek laiko,nes kitur pakepi raso,o poto dar 1,20min.troskini.
Diana
2014-05-12 18:12
tikrai skaniai gavosi