Troškinta jautiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Žalumynai
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Grietinė, 100 gramų
- Jautiena, filė, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sviestas, 40 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-22 19:23
O ji buna minksta per tiek laiko,nes kitur pakepi raso,o poto dar 1,20min.troskini.
2014-05-12 18:12
tikrai skaniai gavosi
2017-04-03 18:12
Žinoma geriausiai tinka išpjova arba bent jau nugarinė.