Troškinta jautiena su bruknėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bruknės, 2 stiklinės
- Druska
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Jautiena, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 50 gramų
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-25 00:33