Troškinta jautiena su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, virta, 800 gramų
- Obuoliai, 10 vienetų
- Cukatos, 2 valgomieji šaukštai
- Kardamonas
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Padažui dar reikės: 5 šaukštai sviesto, 5 šaukštai miltų, truputį druskos.
Obuoliai nulupami, supjaustomi į 4 dalis, užpilami vandeniu su cukrumi ir pavirinami, žiūrint, kad neištižtų.
Padažui miltai pakepinami svieste, atskiedžiami obuolių nuoviru ir pavirinami.
Į padažą suberiama kubeliais supjaustyta jautiena ir obuoliai. Viskas pasūdoma, kiek pakaitinama. Tiekiama su virtais makaronais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai