Troškinta jautiena su paprika

Troškinta jautiena su paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Aliejus
  • Paprika, įvairių spalvų, 350 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Druska
  • Jautiena, filė, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...