Troškinta kalakutiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Ryžiai, išvirti, 1 stiklinė
- Slyvos, džiovintos, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalakutiena, 800 gramų
- Sviestas, 40 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, šakelė, 1 vienetas
- Mairūnas
- Druska
- Cukrus
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Paruošta paukštiena supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, apkepinama aliejuje ir sudedama į troškintuvą. Pridedama prieskonių, pakepintų svieste prieskoninių daržovių (morkų, salierų, petražolių, svogūnų), sukrečiama ryžių košė (ryžiai gali būti ne visai išvirę), sudedamos slyvos, įpilama truputį sultinio ar karšto vandens ir troškinama. Baigiant troškinti supilama grietinė. Ištroškinta paukštiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir pabarstoma susmulkintais petražolių lapeliais. Valgoma su batono skrebučiais.
Ryžius galima tiekti atskirai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-04 14:06