Troškinta kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 400 gramų
- Svogūnai, didesnis, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinėlė, 35%, neriebi, apie 10 proc., 200 mililitrų
- Kvietiniai miltai, apvoliojimui, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, kepimui
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos kumpį pjaustytą juostelėmis apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Keptą kiaulieną sudedame į puodą, o keptuvėje pakepiname supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus česnakus. Apkepus, dedame į tą patį puodą ant mėsos ir įpilame grietinėlės, įdedame pomidorų padažo ir troškiname mėsą apie 15 minučių. Baigiant troškinti įmaišome smulkintų petražolių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-01 16:02