Troškinta laukinė antis

Troškinta laukinė antis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antis, laukinė, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Baravykai, džiovinti, 5 vienetai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Kvapieji pipirai
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
  • Druska
  • Lauro lapai
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:

2 paras palaikyta išdarinėta laukinė antis nuplaunama, įtrinama druska, supjaustoma, apkepinama svieste ir sudedama į puodą. Ant jos suberiami prieskoniai, apvirti grybai, įpilama sultinio, grietinės. Puodas uždengiamas ir dedamas į orkaitę. Tiekiama su virtais makaronais, užpiltais sviestu ir apibarstytais sūriu. Atskirai duodama šviežių kopūstų salotų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-12-15 09:50
ot medziot reikia iamokt
balys
2010-08-26 18:05
is kur ta laukine anti gaut? D