Troškinta lydeka
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Jūros lydeka, 1 kilogramas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą. Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama 15—20 min. Baigiant troškinti supilama grietinė. Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis, pupelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-04-24 19:11
Wilda, patikėk, valgio gaminime labai gerai nusimanau bet atsakyti į Aistės klausimą išsamiai, deja, negalėjau, juk receptas ne mano ir netgi nebandytas
2009-04-24 18:47
Ramune jai zmogus truputuka nusimano valgio gaminime tai zino kad sviestas yra skonio stiprintojas .Sis receptas truputuka keistai apibudintas ,bet tikrai neblogas.
2009-03-20 12:24
Beje, man cias labai rtuksta zalumos - petrazoliu, krapu, baziliko...
2009-03-20 12:23
Jei kepame aliejuje, tai gal sviestas naudojamas troskinimui . o del tu darzoviu - ko gero taip : mork ir svogunas
2011-01-05 09:25