Troškinta lydeka

Troškinta lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Jūros lydeka, 1 kilogramas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą. Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama 15—20 min. Baigiant troškinti supilama grietinė. Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta. Tinka valgyti su virtomis bulvėmis, pupelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
thailand
2011-01-05 09:25
Perskaičius ,,prieskoninės daržovės" man be morko ir svogūno taip pat rikiuojasi salieras, petražolės šaknis, porai, pastarnokai
Ramunė
2009-04-24 19:11
Wilda, patikėk, valgio gaminime labai gerai nusimanau bet atsakyti į Aistės klausimą išsamiai, deja, negalėjau, juk receptas ne mano ir netgi nebandytas
Wilda
2009-04-24 18:47
Ramune jai zmogus truputuka nusimano valgio gaminime tai zino kad sviestas yra skonio stiprintojas .Sis receptas truputuka keistai apibudintas ,bet tikrai neblogas.
Ramunė
2009-03-20 12:24
Beje, man cias labai rtuksta zalumos - petrazoliu, krapu, baziliko...
Ramunė
2009-03-20 12:23
Jei kepame aliejuje, tai gal sviestas naudojamas troskinimui . o del tu darzoviu - ko gero taip : mork ir svogunas