Troškinta menkė su kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Menkės, 1 kilogramas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Rauginti kopūstai, 1 litras
- Pomidorų padažas, 0.3 stiklinės
- Druska
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-30 17:57
Sitas jau yra pirmam puslapyje
2010-12-01 15:57