Troškinta menkė su kopūstais

Troškinta menkė su kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Rauginti kopūstai, 1 litras
  • Pomidorų padažas, 0.3 stiklinės
  • Druska
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
darius
2010-12-01 15:57
nesuprantu kokiai pasaulio virtuviai priskiremas sitas patiekalas???cia turbut didele nesamone gaunasi.zuvis su raugintais kopustais.atsibuskit kas taip valgote ir nedarykit is zuvies nesamoniu.tuo labiau is savo skrandziu baisu kokia cia nesamone
Tomas
2010-11-30 17:57
Sitas jau yra pirmam puslapyje