Troškinta menkė (ubagiškai)

Troškinta menkė (ubagiškai)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, jūros, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Daržovės, prieskoninės
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Žuvį apipilam prieskoniais, geriausiai natūraliais (druska, pipirai, česnakas). Jokiais būdais nenaudokite prieskonių kuriuose yra citrinos. Paruoštą žuvį kiek palaikome (0,5 val). Žuvis paruošta. Tada ją mirkome į išplaktą kiaušinį ir į džiūvėsėlius. Apkepiname. Tada nedideliame kiekyje riebalų apkepiname svogūnus ir kitas daržoves (aš naudojau šaldytas morkas, bet labai skanu su šaldytais žiediniais kopūstais). Ant daržovių pilame grietienę, sudedame apkeptą žuvį ir troškiname apie 15 min.

Aš šį skanumyną valgiau su makaronais. Bet čia jau kaip sakant fantazijos reikalas. Tad fantazuokit mielieji.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
VI>LI
2016-11-27 21:29
,,Grietiene" tai moteris, ištekėjusi už grieko verto vyro.(Pipedija).
Ll
2014-02-15 11:49
O kas yra "grietiene"??
Laura
2010-09-15 18:34
Labai labai labai skanu,dabar mano seima taip pat naudojasi siuoreceptu,labai aciu,kad pasidalinai
Lina
2009-06-26 20:18
Labai skanu, aš dar prie daržovių pridėjau šaldytų žirnelių.