Troškinta mėsa
- Kiauliena, ar kita mėsa, 250 gramų
- Kininis kopūstas, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, 50 gramų
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
- Žalumynai, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sultinys, mėsos, 0.5 stiklinės
- Druska
Prieš gaminant šį patiekalą, visi produktai atitinkamai paruošiami: pupelių ankštys nuplaunamos, kiti produktai supjaustomi: mėsa — labai plonais, mažais griežinėliais arba kubeliais (vištiena prieš tai išverdama), kopūsto lapai — skersai, svogūnai ir česnakas — smulkiai, nuvalyti ir nuplauti grybai — plonomis juostelėmis, prieskoniniai žalumynai sumaišomi su vandenyje išleistu krakmolu.
Mėsa sudedama į didelę keptuvę su įkaitintu aliejumi, iškepama, po to pastumiama prie keptuvės krašto. Paeiliui į keptuvę sudedama: česnakai, grybai, žirniai, kopūstai, svogūnų laiškai. Maišant viskas pakepinama (produktai neturi visai suminkštėti). Mėsa sumaišoma su daržovėmis bei vandenyje išleistu krakmolu (galima įpilti mėsos sultinio) ir dar 5—10 min. patroškinama. Patiekiama su biria ryžių koše.
2009-11-11 12:22
2009-08-08 09:44
2009-08-06 16:46
2009-04-29 19:00
2009-11-15 08:38