Troškinta pikantiška kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
- Kviečiai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Krienai, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti agurkai, 3 vienetai
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais, druska ir palaikoma 24 val. Vėliau supjaustoma, pavoliojama miltuose (15 g miltų), apkepinama ir troškinama, uždengus puodą, ant mažos ugnies. Vėliau išimama.
Agurkai supjaustomi juostelėmis, pakepinami svieste, pašlakstomi vandeniu ir troškinami, kol suminkštės. Grietinė išmaišoma su likusiais miltais, supilama į padažą, kuriame troškinta mėsa, suberiami agurkai, petražolės, sudedami krienai. Dar kiek patroškinus pagardinama, užpilama ant kepsnio ir tiekiama su bulvėmis (virtomis ar keptomis), pomidorais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-01-12 13:55
Atrodo viliojančiai
2009-09-15 10:55