Troškinta pikantiška kiauliena

Troškinta pikantiška kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
  • Kviečiai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Krienai, tarkuoti, 2 valgomieji šaukštai
  • Rauginti agurkai, 3 vienetai
  • Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Petražolės
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Mėsa įtrinama maltais prieskoniais, druska ir palaikoma 24 val. Vėliau supjaustoma, pavoliojama miltuose (15 g miltų), apkepinama ir troškinama, uždengus puodą, ant mažos ugnies. Vėliau išimama.
Agurkai supjaustomi juostelėmis, pakepinami svieste, pašlakstomi vandeniu ir troškinami, kol suminkštės. Grietinė išmaišoma su likusiais miltais, supilama į padažą, kuriame troškinta mėsa, suberiami agurkai, petražolės, sudedami krienai. Dar kiek patroškinus pagardinama, užpilama ant kepsnio ir tiekiama su bulvėmis (virtomis ar keptomis), pomidorais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Andreja
2009-09-15 10:55
noriu sendien is kiaulienos padariti kaska ipatingo,bet nieko tinkamo neranu.
xxx
2009-01-12 13:55
Atrodo viliojančiai