Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 1 vienetas
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Citrininiai pipirai, 1 žiupsnelis
  • Muskatas, maltas, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.

  2. Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.

  3. Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.

  4. Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą
» Komentarai