Troškinta triušiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, 1 vienetas
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Citrininiai pipirai, 1 žiupsnelis
- Muskatas, maltas, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai