Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Sultinys, skystas, 2 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Triušiena, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama apie 40-50 minučių. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anonimas
2016-12-29 13:55
Tikrai labai skanu,visiems patiko. Rekomenduoju pagaminti,o triušio skonis kaip vištienos tik liesa mėsa labai švelni.O kad nebūtu kvapo,pamirkikite piene visa para.
jonas
2013-01-07 22:11
jias skanu :
VAIDA
2011-11-01 13:05
NA NEZINAU,KAIP PRISIVERSTI VALGYTI TRIUSIENA NEGALIU IR VISKAS
Augintoja
2011-08-30 18:16
Atrodo idomiai
(anonimas)
2011-04-02 12:41
as nedarysiu!!!