Troškinta triušiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Sultinys, skystas, 2 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Petražolės, 1 vienetas
- Triušiena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama apie 40-50 minučių. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-07 22:11
jias skanu : 

2011-11-01 13:05
NA NEZINAU,KAIP PRISIVERSTI VALGYTI TRIUSIENA
NEGALIU IR VISKAS




2011-08-30 18:16
Atrodo idomiai 

2011-04-02 12:41
as nedarysiu!!! 

2016-12-29 13:55