Troškinta triušiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Triušiena, 1 kilogramas
- Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo, 250 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, didelės, 1 vienetas
- Slyvos, džiovintos, 150 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Žalumynai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai