Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Triušiena, 1 kilogramas
  • Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo, 250 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, didelės, 1 vienetas
  • Slyvos, džiovintos, 150 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Žalumynai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.

Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.

Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai