Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vėgėlė, 1 kilogramas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Obuolių sultys, 1 stiklinė
- Grybai, apvirti, 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
2009-11-23 16:42
2009-02-09 19:17
2017-07-09 20:22