Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vėgėlė, 1 kilogramas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Grybai, apvirti, 2 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Marinuoti agurkai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
(anonimas)
2009-11-23 16:42
(anonimas)
2009-02-09 19:17