Troškinta veršiena

Troškinta veršiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kumpis, 1 kilogramas
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Konservuoti žirneliai, 0.5 litro
  • Salotos
Gaminimo instrukcija:

Mėsa ištrinama druska ir apkepinus aliejuje sudedama į keptuvą su pjaustytomis daržovėmis. Kepama 30 minučių, tada užpilama 0,5 stiklinės karšto vandens ir uždengus troškinama. Nuvirus skysčiui, vėl jo užpilama ir toliau troškinama, kol mėsa suminkštėja.
Atšaldytas kepsnys plonai supjaustomas, kiekviena riekutė plonai aptepama sviestu ir pabarstoma tarkuotu sūriu. Mėsa išdėliojama vainiku į plokščią apvalią lėkštę, viduryje sudedami žirneliai, papuošiama salotų lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ligitai
2010-01-18 19:09
Laukiam komentaro...
ligita
2010-01-15 02:41
Darysiu sestadieni , atsiusiu komentara.Aciu