Troškinta veršiena su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, su kaulu, mentė, 1.5 kilogramo
- Sultinys, mėsos, 2 stiklinės
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Cukinija, 300 gramų
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir išimti kaulą. Supjaustyti mažais gabalėliais, pasūdyti ir pavolioti miltuose. Svogūnus ir česnaką sukapoti. Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti mėsą, sudėti svogūnus, česnaką, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų. Kol mėsa troškinasi supjaustyti morkas griežinėliais, cukinijas- stambiais kubeliais. Patroškinus 30min į mėsą sudėti morkas, baigiant troškinti- cukiniją ir grietinę. Pievagrybius supjaustyti gabaliukais, pakepinti su trupučiu sviesto ar aliejaus, pasūdyti. Veršieną su daržovėmis dėti į lėkštes, užpilti padažu, kuriame troškinosi, ant viršaus sudėti pievagrybius.
Troškinys paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-02-05 07:29