Troškinta veršiena su svarainiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Veršiena, 500 gramų
- Pomidorų sultys, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Svarainiai, 2 vienetai
- Sviestas, 50 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Veršieną supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite su puse (25 g) sviesto. Apkepe įpilkite pomidorų sulčių, suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 15 min. Tada sudėkite supjaustytus svarainius, jei reikia, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa bus minkšta.
Patiekite su virtomis bulvėmis, pomidorais. Puoškite svarainiais ir žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai