Troškinta vištiena

Troškinta vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 800 gramų
  • Morkos, 5 vienetai
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:

Išdarinėta višta supjaustoma, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste, vėliau sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu, pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja. Vėliausiai supilama grietinė.
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2009-11-19 21:59
Super. Tiesa, voliojau miltuose. Kepiau aliejuje. Petražoles pakeičiau salierų stiebais. Plius - skysčio ėmiau gerokai daugiau nei nurodyta. Troškinau orkaitėje. Skanumėlis.... Ir jokios košės.
jurgita
2009-09-27 06:12
nu nezinau pirma dziuveseliuose paskui dar virti taigi kose makalose dziuveseliai isbrinks ir viskas. esu bandzius kazka tokio padaryti tai kose makalose gavosi, na nezinau gal maza kieki pabandysiu padaryti.
as
2009-08-23 18:12
nieko skanaus
ASTA KISIELIAUSKAITE
2009-08-21 21:07
friderika
2008-10-27 17:52
nekoks