Troškinta vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 800 gramų
- Morkos, 5 vienetai
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Sviestas, tirpintas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1 stiklinė
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
Išdarinėta višta supjaustoma, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavoliojama džiūvėsėliuose ar miltuose ir apkepinama svieste, vėliau sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu, pridedama supjaustytų prieskoninių daržovių ir troškinama, kol suminkštėja. Vėliausiai supilama grietinė.
Vištiena sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu padažu, kuriame troškinta. Prie jos duodama įvairių troškintų daržovių mišinio, bruknių uogienės, marinuotų vaisių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-27 06:12
nu nezinau pirma dziuveseliuose paskui dar virti taigi kose makalose dziuveseliai isbrinks ir viskas. esu bandzius kazka tokio padaryti tai kose makalose gavosi, na nezinau gal maza kieki pabandysiu padaryti.
2009-08-23 18:12
nieko skanaus
2009-08-21 21:07
2008-10-27 17:52
nekoks
2009-11-19 21:59