Troškinta vištiena kinietiškai

Troškinta vištiena kinietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, raudonos, geltonos, 3 vienetai
  • Česnakas, 1 vienetas
  • Sojos padažas
  • Medus
  • Prieskoniai
  • Ryžiai, pakeliais, 2 vienetai
  • Vanduo, pagal poreikį
Gaminimo instrukcija:

Visų pirma aš uždedame virti ryžius. Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis arba kubeliais ir pagardiname prieskoniais. Tada supjaustome visas daržoves (išskyrus česnaką) taip pat kaip ir vištienos krūtinėlę (t.y. kubeliais arba juostelėm). Pasiruošiam mišinuką: soja, medus ir vanduo. Ragaujame, kad sojos nebūtų per daug ar medaus per mažai. Kad padažas būtų tirštesnis galima įdėti šaukštą krakmolo.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame morkas, tada papriką ir galiausiai vištieną. Kai produktai apkepa, pilame mišinuką su soja ir medumi. Po truputį maišome. Pabaigai dedame česnaką. Troškiname apie pusvalandį ir vis ragaujame ar netrūksta prieskonių.

Išvirusius ryžius formuojame puodelyje ar kokiame indelyje ir dedame į lėkštę. Ant jų gražiai išdėliojame vištieną su daržovėmis, užpilame skysčio kuriame kepė mėsytė ir patiekiame su kinietiškomis lazdelėmis.
Labai greitai paruošiamas patiekalas, galima pasišildyti ir kitą dieną ir skonis išlieka tas pats.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inga
2014-12-05 17:44
As tai dar dedu biski cili ketciupo, 5 pipiru misinuko. atskirai pakepu vistiena paskui uzpilu padaza ir palaikau kokiu15 min. O ryzius darau su morkyte ir kiausiniu
santa
2014-09-17 16:15
visa laika taip darydavau-skanu ziaurei!
Rutulis
2012-09-15 23:11
Eve, arbatinis šaukštelis medaus, pusė stiklinės virinto vandens ir du arbatiniai šaukšteliai sojos, bet šiaip aš ragauju dažniausiai, kad būtų saldžiarūgštis. Dar galima įspausti citrinos sulčių.
eve
2012-09-15 13:04
Neturiu zalio supratino kokionis dalimis maisyti sojos padaza medu ir vandeni. kas nors pasidalins ziniomis gal ?))
Kulinaras
2012-03-14 19:01
Aš dirbu viename Vilniaus restorane, ir teko gaminti panašų patiekalą, bet jis čia nėra tiksliai toks kokį gamina Kinijoje, tačiau manau turėtų visai neblogai gautis. Pavadinimą galima būtų ir pakeisti pvz.: Subkinietiškas vištienos troškinys. Labai atsiprašau už kritiką, nesupykite.