Troškinta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, supjaustyta gabalėliais, 500 gramų
- Pomidorai, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogės, 1 sauja
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Baltas vynas, 150 mililitrų
- Sviestas, 20 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, nebūtina
- Prieskoniai, kiti
Gaminimo instrukcija:
Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-18 13:34