Troškinta žuvis

Troškinta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, supjaustyta gabalėliais, 500 gramų
  • Pomidorai, 150 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogės, 1 sauja
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Baltas vynas, 150 mililitrų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, nebūtina
  • Prieskoniai, kiti
Gaminimo instrukcija:

Žuvį apibarstykite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Susmulkinkite pomidorus, svogūną ir petražoles.
Svogūnus pakepinkite ant sviesto ar aliejaus iki 30 sekundžių. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, pomidorus, alyvuoges.
Užpilkite vyno ir troškinkite 15 minučių.
Kai išsitroškins, apibarstykite petražolėmis, jei mėgstate.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sima
2012-11-18 13:34
liuks