Troškinta žuvis

Troškinta žuvis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys
  • Žuvis, 500 gramų
  • Pomidorai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sabina
2012-08-01 10:31
tuoj eisiu gaminti
(anonimas)
2009-12-12 16:00
arselis: labai skanu