Troškinta žuvis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 4 vienetai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Česnakas, skiltelės, 2 vienetai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys
- Žuvis, 500 gramų
- Pomidorai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Šaukšte įkaitinto aliejaus truputį apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapotas česnakas, vėliau sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai, viskas pasūdoma ir papipirinama. Žuvis išdarinėjama, apšlakstoma citrinos sultimis ir įtrinama druska. Keptuvėje įkaitinamas aliejus, įpilama 2—3 šaukštai vandens, sukrečiami apkepinti svogūnai, žuvies gabaliukai bei pomidorai, ir viskas 30 min. patroškinama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-12 16:00
arselis: labai skanu
2012-08-01 10:31