Troškinta žuvis su morkomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žuvis, 0.5 kilogramo
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai