Troškinta žuvis su morkomis

Troškinta žuvis su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žuvis, 0.5 kilogramo
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Žuvies filė (kokią mėgstate) supjaustykite gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką įtrinkite druska.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite kiekvieną žuvies gabaliuko pusę po 1-2 minutes.
Ant žuvies sudėkite sukapotus svogūnus ir sutarkuotas morkas.
Galiausiai sudėkite majonezą ir pamaišę troškinkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 20 minučių.
Galima vietoj majonezo pilti pieną arba vandenį/žuvies sultinį ir įmaišyti 1-2 šaukštus grietinės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai