Troškintas karpis raudonajame padaže

Troškintas karpis raudonajame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Actas, 40 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 40 mililitrų
  • Karpis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai