Troškintas karpis raudonajame padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Actas, 40 mililitrų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Pomidorų padažas, 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 40 mililitrų
- Karpis, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuskustą karpį supjaustome nedideliais gabaliukais ir įtriname druska ir maltais pipirais.
Morkas sutarkuojame, o svogūnus sukapojame ir pakepiname keptuvėje apie 6 minutes.
Į kepimo skardą sudedame žuvį ir pakepintas daržoves.
Pomidorų padažą sumaišome su aliejumi ir actu. Padažą supilame į skardą ir troškiname apie 1 valandą 180°C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai