Troškintas sterkas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Starkis, 1 kilogramas
- Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
- Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
- Krienai, 1 stiklinė
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Poras, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-11 22:40