Troškintas ungurys

Troškintas ungurys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ungurys, 1 kilogramas
  • Citrinos, 2 vienetai
  • Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Salierai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Gvazdikėliai, 3 vienetai
  • Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:

Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai