Troškintas ungurys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ungurys, 1 kilogramas
- Citrinos, 2 vienetai
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Svogūnai, 3 vienetai
- Salierai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Gvazdikėliai, 3 vienetai
- Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Ungurys nulupamas, supjaustomas, pašlakstomas citrinos sultimis, apibarstomas druska, sumaišyta su maltais prieskoniais, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste. Tada dedamas į troškintuvą su supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilamas obuolių sultimis ir troškinamas ant lengvos ugnies.
Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apdėliotas virtomis daržovėmis. Iškoštas padažas duodamas atskirai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai