Troškinti agurkai

Troškinti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Krapai
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:

Švieži agurkai nulupami, supjaustomi storais griežinėliais, apibarstomi druska, pipirais, pavoliojami miltuose ir iš abiejų pusių apkepami gerai įkaitintame svieste. Tada sudedami į puodą, įpilama truputį sultinio, įdedama sviesto, nuluptų skiltelėmis supjaustytų pomidorų, užpilama grietine ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Patiekalas apibarstomas supjaustytais krapais. Prie troškintų agurkų tinka virtos ar keptos bulvės, miežinių, kvietinių ar ryžių kruopų košės arba batono skrebučiai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai