Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)

Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Paprika, 600 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Pomidorų padažas, 30 gramų
  • Aliejus, 0.3 stiklinės
  • Petražolės
  • Cukrus
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Ankštiniai pipirai supjaustomi, sudedami į susmulkintus, riebaluose pakepintus svogūnus ir, įpylus truputį vandens, troškinami, kol suminkštėja. Tada supilama pomidorų tyrė, suberiamos petražolės, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai