Troškinti bobausiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bobausiai, 2 stiklinės
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Bobausiai pamerkiami į šaltą vandenį vienai valandai. Po to minkštu šepetuku grybai gerai nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 10—15 minučių, kad pasišalintų kenksmingos medžiagos (nuoviras valgiui nevartojamas). Perpilti šaltu vandeniu bobausiai kiaurasamtyje nuvarvinami, sudedami į puodą, pridedama sviesto ir patroškinami. Po to grybai apibarstomi miltais, įpilama truputį vandens, grietinės, įberiama druskos, pipirų ir troškinama.
Patiekiant, bobausiai sudedami į pusdubenį, apdedami virtomis bulvėmis, apibarstomi supjaustytais krapų lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai