Troškinti burokėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Burokėliai, 800 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai