Troškinti burokėliai

Troškinti burokėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Burokėliai, 800 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Burokėliai išverdami arba iškepami orkaitėje, nulupami ir stambiai sutarkuojami. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste. Į tą patį indą ant svogūnų sudedami burokėliai ir troškinama. Grietinė sumaišoma su miltais, actu, cukrumi, druska ir, nuolat maišant, supilama į burokėlius. Uždengus indą kiek pakaitinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai