Troškinti grybai su bulvėmis

Troškinti grybai su bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, 500 gramų
  • Bulvės, 500 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Krapai, 1 sauja
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Sukapojame svogūnus, grybus taip pat susmulkiname.
Į puodą pilame šlakelį aliejaus ir suberiame svogūnus. Kepiname iki 2 minučių.
Suberiame grybus, druską, pipirus, 50 ml vandens ir troškiname 30 minučių.
Suberiame kubeliais supjaustytas bulves, įpilame dar šiek tiek vandens ir troškiname, kol bulvės suminkštėja. Vandens perteklių nupilame, suberiame smulkintus krapus, grietinėlę ir vėl užkeliame ant ugnies.
Verdame dar 5 minutes.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Karolina
2017-08-25 18:10
Labai skanu,tik truko druskos
Rena
2016-08-17 22:48
galima dar morkyciu pridet
Rena
2016-08-17 22:47
paprasta ir labai skanu....