Troškinti įdaryti agurkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Agurkai, švieži arba rauginti, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
Agurkai (vienodo dydžio) nulupami, perpjaunami pusiau, išgremžus sėklas, pasūdomi ir prikemšami pasūdyto ir papipirinto mėsos faršo įdaro. Tada abi pusės suvožiamos, surišamos siūlais, apibarstomos miltais ir pakepinamos svieste. Apkepę įdaryti agurkai sudedami į puodą, supilamas likęs sviestas, pridedama pomidorų skiltelių, supjaustytų svogūnų, įpilama grietinės, įberiama pipirų, druskos ir troškinama.
Tiekiama (nuėmus siūlus) pašildytame pusdubenyje su tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinama. Patiekalas apibarstomas susmulkintais krapais, petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai