Troškinti inkstai su citrina

Troškinti inkstai su citrina
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės inkstai, 800 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), tirpinti, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Kviečiai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai