Troškinti inkstai su citrina
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės inkstai, 800 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Citrinos, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 2.5 valgomojo šaukšto
- Kviečiai, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vandenyje išmirkyti inkstai nuplaunami, dedami į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinami, išgriebiami, nuplaunami, vėl užpilami vandeniu ir pavirinami. Vėliau supjaustomi griežinėliais, dar kartą nuplaunami, nusausinami, pavoliojami miltuose.
Puode įkaitinami riebalai, juose pakepinami supjaustyti inkstai, svogūnai, suberiami likusieji miltai, šiek tiek pakaitinama, įpilama sultinio, nutarkuojama citrinos žievelė ir įspaudžiamos jos sultys. Pasūdžius suberiami prieskoniai ir viskas trumpai patroškinama. Tiekiama pašildytame pusdubenyje su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai