Troškinti kalmarai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 100 mililitrų
- Kalmarai, virti, 800 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 200 mililitrų
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Šiaudeliais supjaustykite virtus kalmarus. Juos pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite
miltuose. Apkepkite svieste iki kol įgaus gelsvą spalvą. Kalmarus perdėkite į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę įdėkite griežinėlių puselėmis supjaustytus svogūnus ir juos kepkite. Pakepintais svogūnais užpilkite kalmarus. Ant viršaus užpilkite grietinę, vandenį ir dar truputį pasūdykite. Troškinkite apie 30 min. Prieš patiekiant pabarstykite pasmulkintomis petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-23 21:05
Labai skanus patiekalas, padaziukas super skonio, kas megstate kalmarus tikrai verta pabandyti, tik pjaustykite kuo mazesniais gabaliukais, nes sunku bus sukramtyti.
2014-07-13 19:08