Troškinti kazlėkai

Troškinti kazlėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kazlėkai, 500 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, skystas, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ritux
2011-09-28 13:58
Pagaminau taip paprastai greitai ir skanei,tik sultinio pamirsau