Troškinti kazlėkai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kazlėkai, 500 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, skystas, 1 stiklinė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuluptos kazlėkų kepurėlės nuplaunamos šaltu vandeniu, nusausinamos ir plonai supjaustomos. Svieste pakepinamas susmulkintas svogūnas, sukrečiami kazlėkai, įpilama sultinio ir viskas troškinama. Po 20—30 min. pridedama kapotų petražolių lapelių, pagardinama grietine. Kazlėkai tiekiami su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-28 13:58