Troškinti kelmučiai

Troškinti kelmučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kelmučiai, 500 gramų
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aitrioji paprika, malti, 0.5
  • Citrinų sultys, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai