Troškinti kelmučiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kelmučiai, 500 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Aitrioji paprika, malti, 0.5
- Citrinų sultys, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai