Troškinti kiaulių inkstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Sultinys, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulės inkstai, 800 gramų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min. Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami. Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami. Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu, užvirinama. Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-07-29 13:27
2011-03-11 11:29