Troškinti kopūstai su morkomis

Troškinti kopūstai su morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai, 400 gramų
  • Kopūstai, konservuoti jūros, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir papriką sutarkuojame burokine tarka, viską pakepiname 3 minutes. Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname, užpylę karštu vandeniu 15 minučių. Kepintą svogūną su morkomis, paprika ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Viską gerai išmaišome su pomidorų padažu, pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Valgome su ryžiais. :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai