Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, 8 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Aliejus, 400 gramų
- Actas, 9 proc., 250 mililitrų
- Pomidorų padažas, 500 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.
Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai