Troškinti kopūstai su pomidorų padažu

Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 8 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Aliejus, 400 gramų
  • Actas, 9 proc., 250 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 500 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, o morkas sutarkuoti . Sudėti visus prieskonius ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir palikti per naktį šaltoje vietoje. Kitą dieną kopūstus sudėti į didelį puodą ir troškinti 45 min. Paragauti, jei trūksta prieskonių, pridėti. Ištroškintus kopūstus sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome iškaitintais dangteliais.

Šių kopūstų skonis labai panašus į troškintų,raugintų kopūstų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai