Troškinti obuoliai su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 0.5 kilogramo
- Ryžiai, 150 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Vanduo
- Druska
- Citrinos, žievelė, tarkuota
Gaminimo instrukcija:
Nuplautus ryžius užpilkite šaltu vandeniu (dukart daugiau negu yra ryžių), įberkite druskos ir kaitinkite nemaišant, kol užvirs (10 min virkite, o paskui indą uždenkite ir pusvalandžiui palikite).
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stikline vandens, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės ir uždengus truputį patroškinkite. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite. Paduokite į stalą pusdubenyje, užpiltus ištirpintu sviestu ir apibarstytus cinamonu.
Kruopų patiekalas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai