Troškinti pievagrybiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Grietinėlė, 35%, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Lauro lapai
- Krapai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai