Troškinti pievagrybiai

Troškinti pievagrybiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 35%, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Citrinų sultys
  • Lauro lapai
  • Krapai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi, sukrečiami į puodą, pasūdomi, pabarstomi pipirais, susmulkintais lauro lapeliais, užpilami pienu, grietinėle, sviestu. Viskas uždengiama ir troškinama 15 min. Tada įspaudžiama citrinos sulčių, sumaišoma ir tiekiama apibarsčius susmulkintais krapais. Valgyti tinka su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai