Troškinti rauginti kopūstai

Troškinti rauginti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus, 30 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai, 2 žiupsneliai
  • Bazilikas, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Su prieskoniais išvirti kopūstus, nusunkti.

  2. Ant aliejaus pakepinti svogūnus, sudėti kopūstus, dar įberti prieskonių tokių pačių ir vis pamaišant troškinti apie 10 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai