Troškinti rauginti kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos lašiniai, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vanduo
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje. Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas. Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama. Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama. Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-19 16:53
Šiaip nieko, tik pipirų padauginau
2016-05-19 02:07
Gerai butu kad laikas butu minutemis, o ne kiek patroskinus... ar baigiant troskinti....
2015-02-22 17:40
jau 50metų žinau kokie nuostabūs troškinti kopūstai,jaunimas-pirmyn...
2015-01-15 05:46
Ir aš tokį gaminu tik aš dedu dešrelių kaimiško sviesto ir labai skanus būna
2017-09-03 11:41