Troškinti rauginti kopūstai su grybais

Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Grybai, džiovinti, 30 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Rauginti kopūstai, 800 gramų
  • Taukai (kiaulių), 100 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Cukrus
Gaminimo instrukcija:

Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Virejas blogas
2020-11-11 14:14
Tai kiek laiko reikia virti?
Nieko apie tai
(anonimas)
2008-08-11 15:20
Oho!!!!
Ar nebus blogiau, jei apsinuodijus, dar ir tai suvalgysim